Vaša rezolucija ekrana nije dovoljno velika da se prikaže ovaj sajt.

#DoItForTheInsta: 13 stvari koje ste sigurno uradili bar jednom za Instagram

  • #DoItForTheInsta: 13 stvari koje ste sigurno uradili bar jednom za Instagram

    • Trista.rs   21.10.2017.


Pokušavali ste da uslikate istu scenu bar 48 puta kako biste dobili SAVRŠENU fotku!

Jednostavno, u stanju ste da uradite sve, kako biste imali inspirativan Instagram profil.

Zato možemo da potvrdimo da haštag #DoItForTheInsta je sasvim prisutan u mnogim životima Instagramera. 

1. Ok, sigurni smo da ste bar jednom pokušali da napravite fotografiju, verovatno uz 40 škljockanja, sve dok ne uspete da uslikate pravi ugao/ poziciju / osvetljenje. Čak više, u stanju ste da tražite da vas prijateljica fotografiše pola sata (u istoj pozi!) jer savršena fotografija je vredna toga, i to vam apsolutno nije ništa čudno...
2. Verovatno vam se čak i desilo da stojite u redovima, bez obzira na gužvu, kako biste kupili savršeno serviranu hranu koja se tako dobro slika. Kroasan ili makaron sladoled koji se služe na drugom kraju grada ne predstavljaju nikakav problem za vas.
3. Uvek zahtevate od prijatelja da sačekaju desetak minuta, kako biste počeli da jedete. Ne postoji više tenzije između tebe i tvoje ekipe, kada ste svi gladni ali ipak morate prvo da odradite zadatak- a to je pravljenje fotke sa nedeljnog branča.
4. Često šaljete poruku prijateljima koja glasi:"Koju od slika da objavim?" Dajete im tri opcije, iako ste već odlučili. Zapravo, vi postavljate pitanje kako biste dobili pozitivan, tj. potvrdan odgovor.
5. Držite šolju kafe u ruci, u veoma neudobnom položaju. Fokusiranje na šolju dok u istom trenutku pokazujete vaš lak na noktima i pozadinsko okruženje, koje bi trebalo da bude deo umetničke forme.
6. Volite da pravite promene na svojim ličnim fotografijama. Zapravo, može li ona da se promeni na vertikalnu?
7. Konstantno se javljate svojoj BFF drugarici kako bi vam poslala fotografije iz sinoćnog izlaska. Zaista, koliko joj treba da ih odabere i pošalje?
8. Zapitkujete svoju mamu za throw back fotografije. Verovatno pre čevrtka kako bi se uklopila sa vašim facebook profilom, i kako drugi ne bi primetili da nisu sve fotografije uslikane baš u tom trenutku.
9. Imate tačno osam aplikacija za uređivanje fotografija. VSCO je odlična za prosvetljivanje, ali PicShop vam pomaže onda kada treba da uklonite neku bubuljicu i nepravilnost na licu. Takođe imate Whitagram i tri aplikacije za deljenje fotografija.
10. Uvek reagujete odmah i fotkate ono što vam se sviđa- čak i kada vas prsti bole. Vaš zid je svetlo zelen, roze i pomalo plav. I jednostavno- prelep!
11. Brišete sliku koja se ne uklapa uz vašu estetiku. Svi znaju da vi odaberete omiljeni filter i onda samo njega koristite, ili ne koristite filter uopšte.
12. Čekaćete sve do devet ujutru ili pet popodne kako biste objavili fotografiju. Takođe, vi ste već na Google pretraživaču kucali: "koje je najbolje vreme da objavljujem na Instagramu." Jer to je strategija..
13. Vi osvežavate svoje objave na home stranici, i gledate kako lajkovi rastu. Na kraju, poslednja objava je uspela da skupi 11 lajkova, pa ne morate puno da razmišljate o tome.

Izvor: www.elle.rs
 

 

Ostavite komentar

Samo ulogovani korisnici mogu ostavljati komentare. Molimo Vas da se ulogujete.

Prvi put na Trista.rs?

Mi se bavimo pretvaranjem Instagram i drugih fotografija u vrhunske foto proizvode.
I zaista uživamo u tome.


» pogledajte sve proizvode

Volimo da se družimo :)

Često objavljujemo popuste i nagradne igre koje sigurno ne biste želeli da propustite.
Zato nas zapratite:


Instagram
Facebook
Twitter

Aktuelni popusti

Na našem sajtu svake nedelje imamo određene proizvode na popustu.

» proizvodi na popustu

Statistika

Do sada smo napravili preko 25.980 magneta za frižider, uramili smo preko 65.900 instagram fotografija, potrošili smo preko 20.550 metara canvas platna, izradili smo preko 450.000 fotografija.
I nastavljamo dalje :-)


» pogledajte utiske kupaca