Vaša rezolucija ekrana nije dovoljno velika da se prikaže ovaj sajt.

Drugi o nama: Foto pokloni za svaku priliku

  • Drugi o nama: Foto pokloni za svaku priliku

    • Trista.rs   13.11.2015.


Ako još uvek ne znate šta dragoj osobi ili osobama da poklonite za predstojeće praznike – foto pokloni koje predstavljamo su prava stvar.

Ljubitelji Instagrama mogu konačno da odahnu, jer Srbija – po prvi put – ima jedinstven servis na tržištu koji od njihovih fotografija pravi najrazličitija umetnička dela.

Trista.rs je jedinstveni servis u Srbiji koji nam nudi mnogo više od izrade fotografija sa društvenih mreža, već i prava mala umetnička dela najboljeg kvaliteta. Kako svi zaljubljenici u Instagram žele još potpuniji doživljaj objavljenih fotografija, Trista.rs u svojoj ponudi nudi najrazličitije proizvode: od InstaFoto bookova, Polaroid fotografija, preko Instamagneta, fotografija na Canvas platnu i još mnogo, mnogo toga – za svačiji ukus, priliku i povod.

Servisu pristupate logovanjem preko Instagram profila ili Facebook profila za fotografije sa računara i možete otpočeti avanturu odabira fotografija iz udobnosti svog doma, a za neki od navedenih proizvoda. Ove ljupke i kreativne proizvode možete kupiti sebi, ali i dragim osobama koje želite da obradujete – možda baš za novogodišnje i božićne praznike.

Odabrane proizvode ne morate tražiti po gradu za preuzimanje, Trista.rs vam ih isporučuje na kućnu adresu, vaše je samo da odaberete omiljene Instagram fotografije i predstavite ih na elegantan i originalan način.

Personalizacija u poklonima koje biramo je ključna stvar, zbog čega su Trista.rs foto pokloni odličan predlog i preporuka za svaku priliku.

Tekst je preuzet sa sajta organvlasti.com
 

 

Ostavite komentar

Samo ulogovani korisnici mogu ostavljati komentare. Molimo Vas da se ulogujete.

Prvi put na Trista.rs?

Mi se bavimo pretvaranjem Instagram i drugih fotografija u vrhunske foto proizvode.
I zaista uživamo u tome.


» pogledajte sve proizvode

Volimo da se družimo :)

Često objavljujemo popuste i nagradne igre koje sigurno ne biste želeli da propustite.
Zato nas zapratite:


Instagram
Facebook
Twitter

Aktuelni popusti

Na našem sajtu svake nedelje imamo određene proizvode na popustu.

» proizvodi na popustu

Statistika

Do sada smo napravili preko 25.980 magneta za frižider, uramili smo preko 65.900 instagram fotografija, potrošili smo preko 20.550 metara canvas platna, izradili smo preko 450.000 fotografija.
I nastavljamo dalje :-)


» pogledajte utiske kupaca