Vaša rezolucija ekrana nije dovoljno velika da se prikaže ovaj sajt.

Fotografije na canvas platnu – štampanje i izrada

  • Fotografije na canvas platnu – štampanje i izrada

    • Trista.rs   12.12.2015.


Štampanje fotografija na platnu daje vašim slikama jedan poseban umetnički momenat. Na našem sajtu fotografije na platnu nudimo u dve veličine: Maxi Canvas 30x30cm i Mini Canvas 20x20cm.

Vaše Instagram ili fotografije sa računara dobijate odštampane na premium canvas platnu, nategnute na drveni blind ram - spreman da se okači na vaš zid. Portreti, pejzaži, slike vaše dece, svadbene fotografije su idealne za štampanje na canvas platnu.

Trista.rs kvalitet
Vaša fotografija se štampa u visokom kvalitetu, na premium canvas platnu, a zatim se prekriva zaštitnim slojem koji je čuva od ogrebotina i svetlosti. Nakon toga, odštampana fotografija na platnu se rasteže na drveni ram.

Na našem sajtu trista.rs fotolab imate mogućnost da birate crnu ili belu boju ivice. Naša je preporuka da birate crnu boju ivice ukoliko na vašoj fotografiji dominiraju tamne boje.

Ukoliko vam dimenzije, koje imamo u ponudi, ne odgovaraju, uvek vam možemo izaći u susret sa ponudom za potrebnu dimenziju vaše fotografije. Samo nas kontaktirajte :)

Lako naručivanje
U zavisnosti od toga da li želite da naručite Instagram ili fotografije sa računara na našem Canvas - slikarskom platnu, ulogujte se putem vašeg Instagram profila ili Facebook profila. Izaberite Maxi ili Mini Canvas. I naručite.

Tako je lako!
 

Ostavite komentar

Samo ulogovani korisnici mogu ostavljati komentare. Molimo Vas da se ulogujete.

Prvi put na Trista.rs?

Mi se bavimo pretvaranjem Instagram i drugih fotografija u vrhunske foto proizvode.
I zaista uživamo u tome.


» pogledajte sve proizvode

Volimo da se družimo :)

Često objavljujemo popuste i nagradne igre koje sigurno ne biste želeli da propustite.
Zato nas zapratite:


Instagram
Facebook
Twitter

Aktuelni popusti

Na našem sajtu svake nedelje imamo određene proizvode na popustu.

» proizvodi na popustu

Statistika

Do sada smo napravili preko 25.980 magneta za frižider, uramili smo preko 65.900 instagram fotografija, potrošili smo preko 20.550 metara canvas platna, izradili smo preko 450.000 fotografija.
I nastavljamo dalje :-)


» pogledajte utiske kupaca