Vaša rezolucija ekrana nije dovoljno velika da se prikaže ovaj sajt.

Izrada fotografija (Facebook fotografija, sa računara i telefona)

  • Izrada fotografija (Facebook fotografija, sa računara i telefona)

    • Trista.rs   06.04.2018.


Često dobijamo pitanja kako da naručim fotografije ako nemam Instagram profil ili kako da naručim fotografije koje se nalaze na Instagram profilu moje drugarice, momka, kume i sl. pa smo rešili da detaljno objasnimo postupak naručivanja kada je ovaj slučaj u pitanju.

Pre naručivanja je potrebno da pripremite fotografije i da vam se one nalaze u određenom folderu na računaru (ili telefonu ako naručujete sa telefona, ali mi svakako predlažemo da naručujete sa računara zbog više korisnih opcija nakon uploada fotografija).

Ukoliko želite da naručite naše foto proizvode, a nemate Instagram profil, to možete učiniti tako što ćete se prvo prijaviti na sajt putem vašeg Facebook profila. Link za prijavu na naš sajt se nalazi u gornjem desnom uglu sajta. Nakon što ste se prijavili na naš sajt izaberite željeni proizvod, a na sledećoj strani kliknite na dugme naruči sa računara.

Na stranici gde imate mogućnost da uploadujete fotografije sa računara, potrebno je da obratite pažnju da nakon dodavanja slika sa računara imate mogućnost da ih dodatno uredite/kropujete/isečete.

Bitno: fotografije koje vam se, nakon uploadovanja, pojave ispod - takve fotografije će biti i u finalnom proizvodu ukoliko ih ne uredite/isečete po vašoj želji.

Imali smo i nekoliko slučajeva, da korisnik nema ni Facebook nalog. U tom slučaju nas kontaktirajte putem kontakt stranice i mi ćemo vam se veoma brzo javiti sa instrukcijama za naručivanje.

Takođe, uvek smo vam na raspolaganju za sva potencijalna pitanja.

Nadamo se da smo vam pomogli ovim instrukcijama za naručivanje, a vaše komentare možete ostaviti ispod ovog teksta.
 

Ostavite komentar

Samo ulogovani korisnici mogu ostavljati komentare. Molimo Vas da se ulogujete.

Prvi put na Trista.rs?

Mi se bavimo pretvaranjem Instagram i drugih fotografija u vrhunske foto proizvode.
I zaista uživamo u tome.


» pogledajte sve proizvode

Volimo da se družimo :)

Često objavljujemo popuste i nagradne igre koje sigurno ne biste želeli da propustite.
Zato nas zapratite:


Instagram
Facebook
Twitter

Aktuelni popusti

Na našem sajtu svake nedelje imamo određene proizvode na popustu.

» proizvodi na popustu

Statistika

Do sada smo napravili preko 25.980 magneta za frižider, uramili smo preko 65.900 instagram fotografija, potrošili smo preko 20.550 metara canvas platna, izradili smo preko 450.000 fotografija.
I nastavljamo dalje :-)


» pogledajte utiske kupaca