Vaša rezolucija ekrana nije dovoljno velika da se prikaže ovaj sajt.

Kako jedna fotografija govori 1000 reči

  • Kako jedna fotografija govori 1000 reči

    • Trista.rs   12.08.2022.


Jedna slika vredi 1000 reči - Albert Ajnštajn.

Fotografije su lične i pružaju dugotrajna sećanja, bez obzira da li je u pitanju fotografija rođenja vašeg deteta, stara slika vaših pradeda ili prababa ili snimak neke divlje životinje. Fotografija je napravljena sa svrhom iza nje, što je čini vrednom uspomenom.

Iza svake fotografije stoji priča, priča koja će živeti. Slika može reći 1000 reči samo gledanjem, zbog čega ih treba poštovati. Fotografije koje vam govore i pričaju priču koju sa ponosom delite treba da se odštampaju, a ne ostavljaju na mobilnom telefonu ili u kutiji da skupljaju prašinu.

Zašto slika vredi 1000 reči?

Verovatno ste čuli izreku „slika vredi 1000 reči“, ali šta to znači? To znači da vam fotografija može reći više nego bilo koja reč. Ako uporedite sliku sa delom teksta, naučićete više od fotografije za nekoliko sekundi nego da pročitate nekoliko reči koje je opisuju.

Fotografije pričaju priče drugačije, ali na način koji se povezuje s vama na dublji, značajniji način, bez obzira da li je to slika koju ste snimili ili ne. One donose radost, smeh, suze i tugu, ali vas emotivno povezuju.

Fotografije treba ceniti i ne ostavljati ih da skupljaju prašinu. Zamislite da ste snimili savršenu fotografiju na svom telefonu ili kameri i izgubili je, ili se pokvarila, i zauvek je nestala? Naravno, postoje uređaji za pravljenje rezervnih kopija fotografija, ali njihovo štampanje znači da ne morate da brinete o tim scenarijima. Možete sa ponosom da gledate fotografije, bilo da su uramljene na zidu, na polici za knjige, kućnom, kancelarijskom stolu ili u foto-albumu. Možete momentalno da proživite taj trenutak ili da se setite priče koju su vam rekli roditelji, tako da možete da podelite ili odvojite nekoliko minuta da saberete svoje misli.

Standardne fotografije

Postoji neograničen broj načina da poštujete fotografije, a mi imamo na raspolaganju različite opcije za štampanje fotografija.

Možda ste snimili fotografiju dok ste bili u šetnji, snimali šume u maglovito jutro ili zalazak sunca dok ste bili na medenom mesecu na usamljenoj plaži - zašto ne biste pretvorili ovu fotografiju u zidnu umetnost? Možete da napravite fotografiju iz galerije sa Instagrama koju ćete okačiti u dnevnoj sobi ili u hodniku.

Ili je to možda prirodna fotografija koju je gost snimio na dan vašeg venčanja ili slika novorođenčeta - ovo je neverovatno kada se odštampa profesionalno i kada se urami.

Foto knjige su fantastične za štampanje vaših omiljenih slika sa praznika, prve godine života vaše bebe ili dana vašeg venčanja, ne mora da postoji prilika da napravite foto-knjigu; dizajnirane su za stvaranje trajnih uspomena i pričanje priče, bilo da ima početak, sredinu ili kraj. Svaka fotografija ima svoju priču koju treba ispričati.

Instagram fotografije

Iako želite da otpremite fotografije na Instagram, dodate filter i podelite ih sa vašim pratiocima, postoje stvari na koje treba biti oprezan. Pročitajte naš blog sa savetima za štampanje fotografija na Instagramu, i ne zaboravite, možete razgovarati sa timom Trista.rs u bilo kom trenutku ako imate pitanja.

Fotografija nije samo slika koju ste uslikali u ovom trenutku; moćna je, smislena i može ispričati mnoge priče. Dakle, ne zaboravite na svoje omiljene fotografije koje ste uslikali, odštampajte ih profesionalno i pokažite ih prijateljima i porodici. Budite foto ponosni!
 

Ostavite komentar

Samo ulogovani korisnici mogu ostavljati komentare. Molimo Vas da se ulogujete.

Prvi put na Trista.rs?

Mi se bavimo pretvaranjem Instagram i drugih fotografija u vrhunske foto proizvode.
I zaista uživamo u tome.


» pogledajte sve proizvode

Volimo da se družimo :)

Često objavljujemo popuste i nagradne igre koje sigurno ne biste želeli da propustite.
Zato nas zapratite:


Instagram
Facebook
Twitter

Aktuelni popusti

Na našem sajtu svake nedelje imamo određene proizvode na popustu.

» proizvodi na popustu

Statistika

Do sada smo napravili preko 28.980 magneta za frižider, uramili smo preko 75.900 instagram fotografija, potrošili smo preko 25.550 metara canvas platna, izradili smo preko 550.000 fotografija.
I nastavljamo dalje :-)


» pogledajte utiske kupaca