Vaša rezolucija ekrana nije dovoljno velika da se prikaže ovaj sajt.

​Koliko treba da potrošite na poklon za momka ili devojku?

  • ​Koliko treba da potrošite na poklon za momka ili devojku?

    • Trista.rs   28.11.2015.


Darivanje ume da bude nezgodno u bilo kojoj vrsti odnosa, ali kada se radi o biranju poklona za Vašu drugu polovinu, ponekad je teško smisliti koliko bi novca trebalo da potrošite. Nažalost, ne postoji matematička jednačina koja bi Vam u tome pomogla. Ne bi li bilo lepo da postoji?

Kada donosite odluku o ceni, razmislite o sledećem: koliko dugo ste zajedno, kolika je Vaša plata, koliko obično trošite kada ste na sastanku, i koliko bi Vam bilo prihvatljivo da potrošite. Jasno, što ste duže zajedno i što je Vaša plata veća, više ćete trošiti na poklon za devojku ili momka. A kako vaši „sastanci“ postaju sve jeftiniji (pica i film na kauču računaju se kao sastanak, zar ne?), više ćete novca ulagati u poklone.

Nemojte osećati pritisak da potrošite više nego što Vam je prihvatljivo. Umesto toga, razmislite koliko trošite na poklone za porodicu i prijatelje. Kada počnete da se zabavljate sa nekim, nećete potrošiti više na poklon za tu osobu, nego što biste za bliskog prijatelja ili člana porodice. No, što ste duže zajedno, to ćete svoju drugu polovinu sve više smatrati članom porodice, umesto prijateljem. Kada ste u nedoumici, za nekog sa kim se viđate neko vreme – više od tri meseca – potrošite onoliko koliko biste na prijatelja sa kojim se često viđate, ali ne onoliko koliko trošite na bliskog prijatelja ili brata/sestru.

Drugi siguran način da odaberete adekvatan poklon jeste da ga učinite ličnim (foto pokloni su idealan primer). Ako je Vaša veza još uvek nova, ne brinite o tome koliko ćete potrošiti, već se pobrinite da to bude nešto što ima veze sa vama. Setite se o čemu ste pričali na prvom sastanku, ili neke vaše interne šale, i nađite poklon koji asocira na to. Osvojićete bonus poene za pažnju, bez obzira na cenu.

Ukoliko vam nedostaju ideje za poklon za momka ili devojku, razmislite o našim foto proizvodima :)
 

Ostavite komentar

Samo ulogovani korisnici mogu ostavljati komentare. Molimo Vas da se ulogujete.

Prvi put na Trista.rs?

Mi se bavimo pretvaranjem Instagram i drugih fotografija u vrhunske foto proizvode.
I zaista uživamo u tome.


» pogledajte sve proizvode

Volimo da se družimo :)

Često objavljujemo popuste i nagradne igre koje sigurno ne biste želeli da propustite.
Zato nas zapratite:


Instagram
Facebook
Twitter

Aktuelni popusti

Na našem sajtu svake nedelje imamo određene proizvode na popustu.

» proizvodi na popustu

Statistika

Do sada smo napravili preko 25.980 magneta za frižider, uramili smo preko 65.900 instagram fotografija, potrošili smo preko 20.550 metara canvas platna, izradili smo preko 450.000 fotografija.
I nastavljamo dalje :-)


» pogledajte utiske kupaca