Vaša rezolucija ekrana nije dovoljno velika da se prikaže ovaj sajt.

Juuupiii, naš blog je konačno stigao :)

  • Juuupiii, naš blog je konačno stigao :)

    • Trista.rs   28.10.2015.


Zdravo svima :)

Ovo je naš prvi post na novom delu sajta – blogu, koji je još pre pola godine trebao da bude pokrenut, ali zbog mnogo obaveza jednostavno nismo mogli ranije isti da lansiramo. U svakom slučaju, nikad nije kasno.

Kada smo počinjali sa radom pre tačno 16 meseci, malo ko je mogao da pretpostavi da će Trista.rs fotolab postati omiljen servis za izradu Instagram fotografija u Srbiji. Mi smo se nadali, ali nismo mogli ni da sanjamo ovoliki uspeh zbog kojeg smo zaista presrećni.

Iza zapanjujućeg odziva na našu uslugu izrade Instagram i drugih fotografija na vrhunskim foto proizvodima, bili smo još više prijatno iznenađeni i odzivom Instagramersa (svi koji obožavaju Instagram) na našem Instagram profilu koji već sada ima blizu 7500 pratilaca, a kako se približava broj pratilaca od 8000, imamo veliku potrebu da još više delimo sa vama ono što volimo i ono što vi volite, a Trista.rs fotolab je upravo tu da zaokruži čarobne momente koji se dešavaju na Instagramu.

Naš osnovni cilj jeste da vas putem ovog bloga informišemo o aktuelnim dešavanjima u Instagram sferi, o najnovijim trendovima kada je fotografija u pitanju, o efikasnom korišćenju sajta Trista.rs, kao i o novim proizvodima koje vam sa puno ljubavi pripremamo.

Takođe, imaćete priliku da dobijete puno novih ideja o upotrebi gotovih Instagram fotografija i na koji način one mogu da ulepšaju život svima koji žele da sačuvaju svoje neodoljive momente.

Dalje, svake nedelje ćemo vam predstaviti po jedan Instagram profil koji, po našem mišljenju, zaslužuje vašu pažnju.

Kako Trista.rs fotolab nastavlja da raste pri brzini od 300 na sat :) mi smo hiper-svesni da ne želimo da se pretvorimo u jedan od onih e-komerc sajtova koji su potpuno izgubili kontakt sa svojim klijentima. Zato bismo voleli da čujemo od vas – ako imate bilo kakvih zahteva ili predloga šta biste voleli da vidite na našem zajedničkom blogu, pišite nam ispod u komentaru.

Trista.rs fotolab – vrhunski foto proizvodi.
 

Ostavite komentar

Samo ulogovani korisnici mogu ostavljati komentare. Molimo Vas da se ulogujete.

Broj komentara (1)


  • Trista.rs
  • 28.10.2015.
  • Pozivamo vas da nam ostavite vaše predloge i ideje vezano za teme koje biste želeli da obrađujemo ;)

Prvi put na Trista.rs?

Mi se bavimo pretvaranjem Instagram i drugih fotografija u vrhunske foto proizvode.
I zaista uživamo u tome.


» pogledajte sve proizvode

Volimo da se družimo :)

Često objavljujemo popuste i nagradne igre koje sigurno ne biste želeli da propustite.
Zato nas zapratite:


Instagram
Facebook
Twitter

Aktuelni popusti

Na našem sajtu svake nedelje imamo određene proizvode na popustu.

» proizvodi na popustu

Statistika

Do sada smo napravili preko 25.980 magneta za frižider, uramili smo preko 65.900 instagram fotografija, potrošili smo preko 20.550 metara canvas platna, izradili smo preko 450.000 fotografija.
I nastavljamo dalje :-)


» pogledajte utiske kupaca