Vaša rezolucija ekrana nije dovoljno velika da se prikaže ovaj sajt.

Matura za pamćenje: ideje za poklone

  • Matura za pamćenje: ideje za poklone

    • Trista.rs   19.06.2022.


Diplomiranje označava kraj jedne ere, ali i početak jednog uzbudljivog novog poglavlja. Nakon otprilike 15-16 godina obrazovanja, dan mature je važna prilika i treba ga proslaviti sa prijateljima i porodicom.

Među žurkama (i učenjem!), život na univerzitetu se odnosi na životne lekcije, sticanje novih prijatelja i osamostaljivanje. Želite da sačuvate te trenutke i sačuvate sećanja.

Sigurno će biti napravljene stotine fotografija, od žurki u elegantnim haljinama, preko puzanja u kafiće do pauze za ručak studirajući u parku - da li ste uopšte student ako niste snimili fotografije kako biste zabeležili svaki minut svog univerzitetskog života?

Fotografije su savršene za inspirativne ideje za poklon za maturu. Dostupne su beskrajne opcije, od kreiranja lične knjige sa fotografijama za maturu do odštampanih mini fotografija i platna. Neke fotografije ne treba ostavljati na telefonu da biste ih zaboravili, trebalo bi ih odštampati, a dan mature je savršen za oživljavanje vaših omiljenih uspomena.

Trista.rs ima različite personalizovane ideje za poklone za fotografije za mature, bilo da tražite malu foto-knjigu, ramove, magnete, polaroid fotografije u kutiji ili Majicu2.

Ideje za poklone za maturu

Fotografije su uvek savršeni pokloni, bez obzira na priliku. Personalizovani pokloni za fotografije se ne vrte uvek oko štampanja imena primaoca na poklonu - ionako ne kada su u pitanju fotografije. Fotografije pričaju priču i lične su za vas i za primaoca poklona. To je sećanje sa kojim oboje delite i samo vi ćete znati za taj trenutak.

Prijatelji se sele – to je deo univerzitetskog iskustva, bilo da se radi o početku univerziteta, novim prilikama za posao, putovanju ili vraćanju kući. Foto pokloni su savršeni za sećanje na prijatelje i sve lepe trenutke koje ste proveli zajedno. Naravno, biće neke fotografije koje ćete želeti da držite van vidokruga svojih roditelja!

Evo Trista.rs omiljenih ideja za foto poklon za mature.

Foto knjige/albumi

Foto knjige su fantastična ideja za poklon za uspomenu koja može ostati izložena. Možete da napravite foto-album sa svojim omiljenim fotografijama iz svake godine na univerzitetu ili album sa izborom poslednjih nekoliko godina.

Dostupni su nam različiti stilovi i dizajni, od mekog poveza do knjiga koje su u vodoravnom položaju i Instagram foto-albuma. Koji god foto-album da izaberete za poklon za maturu, on će sačuvati te lične, lepe trenutke.

Kutija sa fotografijama u boji (Polaroid)

Kutija sa fotografijama u boji je savršena ideja za poklon za prijatelje. To je moderan način da svoje omiljene, dragocene trenutke sačuvate u kutiji. Naša kutija sadrži 45 Polaroid fotografija (10X8,5cm). Što se tiče ideje za poklon za diplomski, ova je dobra.

Ram (1,4,9 ili 16 fotografija)

Da citiram jednog od naših kupaca, ram je bio „najbolji poklon ikad primljen“. Sa 16 fotografija koje možete izabrati, vaš prijatelj može zauvek da neguje te lične trenutke. Ramovi predstavljaju odličan dodatak sobi ili novom domu za pamćenje dobrih vremena. To je savršena ideja za poklon za proslavu značajnih trenutaka, a matura je jedna od njih.

Bez obzira da li imate prijatelja koji počinje fakultet, završava fakultet ili želite da snimite te neprocenjive trenutke sa dana diplomiranja, zašto im ne biste poklonili personalizovani poklon sa fotografijom?

Fotografije su fotografske uspomene koje pričaju priču. Dakle, kada birate fotografije za štampanje, izaberite one koje će ispričati najveću priču od početka vašeg univerzitetskog puta do kraja - dana mature.
 

Ostavite komentar

Samo ulogovani korisnici mogu ostavljati komentare. Molimo Vas da se ulogujete.

Prvi put na Trista.rs?

Mi se bavimo pretvaranjem Instagram i drugih fotografija u vrhunske foto proizvode.
I zaista uživamo u tome.


» pogledajte sve proizvode

Volimo da se družimo :)

Često objavljujemo popuste i nagradne igre koje sigurno ne biste želeli da propustite.
Zato nas zapratite:


Instagram
Facebook
Twitter

Aktuelni popusti

Na našem sajtu svake nedelje imamo određene proizvode na popustu.

» proizvodi na popustu

Statistika

Do sada smo napravili preko 28.980 magneta za frižider, uramili smo preko 75.900 instagram fotografija, potrošili smo preko 25.550 metara canvas platna, izradili smo preko 550.000 fotografija.
I nastavljamo dalje :-)


» pogledajte utiske kupaca