Vaša rezolucija ekrana nije dovoljno velika da se prikaže ovaj sajt.

Napravite personalizovane bebi foto knjige

  • Napravite personalizovane bebi foto knjige

    • Trista.rs   17.12.2015.


Bebe su neodoljiva, ali ujedno i najteža stvorenja za fotografisanje. Evo nekih saveta jednog od eksperata kako da to izvedete kako treba. Kada fotografi postanu roditelji, suočavaju se sa dilemom – umesto nekih sat vremena koliko im je potrebno da naprave najbolje slike tuđe bebe, oni su opterećeni time da naprave životnu zalihu fotografija svog deteta. Dragan iz škole digitalne fotografije našao se u istoj situaciji, te osmislio neke strategije koje će pomoći svim roditeljima da naprave uspešne fotografije svojih beba. Evo nekih:

Ciljajte srećne trenutke

Budimo iskreni – bebe spavaju, kake ili plaču veći deo dana. Ali ako budete imali sreće, u nekom trenutku će pauzirati sa svojim uobičajenim aktivnostima da bi se malo zabavile ili nasmejale. U takvim trenucima, želećete da imate vaš pametni telefon pri ruci.

Kao što znamo, bebini prvi momenti uvek su fantastične prilike za slikanje. Prva poseta baki, prvi koraci, prvo putovanje sa porodicom. Nema boljeg načina da zapamtite ove jedinstvene trenutke od fotografisanja.

Spustite se na bebin nivo

Ponekad je gotovo nemoguće pronaći dobar ugao, pogotovo kada Vaša beba skoro sve vreme puzi svuda okolo. Ako se spustite na pod zajedno sa Vašom bebom, ne samo da ćete stvoriti osećaj povezanosti sa njom, već ćete takođe izazvati i njenu radoznalost.

Iako se to verovatno podrazumeva, savetujemo da izbegavate guranje objektiva bebi u lice, kao i korišćenje blica. Iako ne mora obavezno da bude štetan po zdravlje, svakako će joj biti neprijatan! Umesto toga, pokušajte sa makro fotografisanjem i zumiranjem, i obavezno isključite blic ako je slikate spreda.

Postoji i alternativa – Dragan tvrdi da je neke od najbolje osvetljenih fotografija snimio sa blicem uperenim u plafon, što čini svetlo mekšim i prirodnijim.

Naučite da editujete

Editovanje - uređivanje fotografija može biti jednostavno, poput uklanjanje boje – crno-bele fotografije mogu učiniti da koža Vaše bebe izgleda maksimalno glatko, pogotovo što bebe često imaju ogrebotine i fleke. Promenom šeme boja, dodaćete raznolikost i perspektivu svojoj personalizovanoj bebi foto knjizi.

Ako želite još detaljnije editovanje, možete koristiti airbrush ili alatku za retuširanje. Gotovo je neizbežno da beba ima balicu na nekim slikama, što ume da pokvari sliku isto koliko ume i da bude neodoljivo. Probajte da ublažite ove tragove airbrush alatkom, i bićete iznenađeni rezultatima.
 
Konstantno slikajte

Nesumnjivo je da će se Vaša beba brzo menjati u prvim nedeljama svog života – ukoliko ne obratite pažnju na ove promene, lako se može desiti da Vam promaknu. Neka Vam fotoaparat ili telefon uvek budu pri ruci i redovno slikajte ako želite da uhvatite sve posebne detalje u vezi sa rastom svoje bebe.

Još jedan zabavan i neobičan način da istaknete bebin rast jeste da ciljate na određene delove tela -   slike bucmastih nožica koje se batrgaju uzbuđeno ili malenih ruku koje drže prst roditelja mogu biti neočekivano moćne.

Ponekad je teško napraviti pojedinačne slike, i to sigurno nećete uspeti pojedinačnim fotografisanjem. Pokušajte da podesite aparat na kontinuirano fotografisanje – ovako možete filtrirati sve slike i odabrati one savršene za svoju bebi foto knjigu.

Prilagodite svoj album – foto knjigu!

Kada napunite memorijsku karticu, stavite najbolje fotografije u personalizovanu bebi foto knjigu, kako biste Vi i Vaša porodica mogli ponovo da je pogledate kada deca odrastu.

Trista.rs fotolab је specijalizovan servis za pružanje pomoći ljudima da ispričaju svoju priču kroz fotografije i vrhunske foto proizvode. Korišćenjem našeg jednostavnog sistema, možete napraviti album – foto knjigu sa Vama prilagođenim temama, bojama, natpisima, i biće Vam od izuzetne pomoći u kreiranju Vaše jedinstvene porodične priče.
 

Ostavite komentar

Samo ulogovani korisnici mogu ostavljati komentare. Molimo Vas da se ulogujete.

Prvi put na Trista.rs?

Mi se bavimo pretvaranjem Instagram i drugih fotografija u vrhunske foto proizvode.
I zaista uživamo u tome.


» pogledajte sve proizvode

Volimo da se družimo :)

Često objavljujemo popuste i nagradne igre koje sigurno ne biste želeli da propustite.
Zato nas zapratite:


Instagram
Facebook
Twitter

Aktuelni popusti

Na našem sajtu svake nedelje imamo određene proizvode na popustu.

» proizvodi na popustu

Statistika

Do sada smo napravili preko 25.980 magneta za frižider, uramili smo preko 65.900 instagram fotografija, potrošili smo preko 20.550 metara canvas platna, izradili smo preko 450.000 fotografija.
I nastavljamo dalje :-)


» pogledajte utiske kupaca