Vaša rezolucija ekrana nije dovoljno velika da se prikaže ovaj sajt.

Saveti za štampanje Instagram fotografija

  • Saveti za štampanje Instagram fotografija

    • Trista.rs   12.08.2022.


Snimanje fotografija je centralno za Instagram, bilo da otpremate sliku sa mobilnog telefona ili snimite svoju Instagram priču. Trenutno ima približno milijardu aktivnih korisnika Instagrama - to je mnogo fotografija!

Neke od najboljih fotografija koje snimamo ili uređujemo su na Instagramu, pa je šteta ostaviti ih tamo i zaboraviti da postoje. Možemo s vremena na vreme da skrolujemo kroz slike na društvenim mrežama, ali da li je to isto kao i listanje štampanih fotografija?

Postoji nešto u tome da svoje fotografije pokažete porodici i prijateljima i da ih izložite kod kuće. Možete ponovo da uhvatite trenutak gledajući fizičku fotografiju, bilo da je u foto-albumu, uramljena na zidu ili je držite, umesto da gledate u nju na ekranu.

Većina fotografija otpremljenih na Facebook snima se na mobilnim uređajima i tamo se još uvek čuvaju da bi se štampale u bilo kom trenutku - ali šta je sa onima koje snimite na Instagramu, a koje nisu sačuvane na vašem telefonu? Bez da zvuči kao pokvarena ploča, šteta je ostaviti ih kada se mogu odštampati i staviti na zid ili u okvir.

Ako želite da odštampate svoje Instagram fotografije, evo naših najboljih saveta.

Štampanje Instagram fotografija - stvari koje treba zapamtiti!

Iako vam neke usluge štampanja fotografija omogućavaju da povežete svoj Instagram nalog da biste otpremili slike, još uvek možete prvo da sačuvate fotografije na svom mobilnom telefonu. Instagram ima opciju da automatski sačuva otpremljene slike na vaš telefon. Da biste to uradili, idite na svoja podešavanja, kliknite na svoj nalog, a zatim na originalne fotografije, a zatim dodirnite da biste izabrali „sačuvaj originalne fotografije“.

Kao i kod svakog štampanja fotografija, potrebno je da odlučite o slikama, veličini i načinu na koji želite da ih prikažete. Na primer, da li je to za kadriranje, foto-album ili da ih imate pri ruci za listanje?

Filtriranje - koliko je previše?

Ko nije dodao filter na Instagram fotografiju? Filteri su u redu, sve dok ne preterujete.

Dodavanje filtera fotografiji može je poboljšati i učiniti da izgleda profesionalno, ali nemojte preterivati s tim, jer može biti preterano.

Previše filtriranja utiče na kvalitet originalne fotografije, a ona može izgledati niskog kvaliteta i pikselirana kada se odštampa. Ako niste sigurni, odštampajte fotografiju normalno i odlučite - barem tada nećete gubiti novac ili vreme na štampanje Instagram fotografije lošeg kvaliteta. Ili, zamolite nekog drugog da pogleda sliku na većem ekranu, jer je lako pogledati mimo nesavršenosti kada dugo gledate sliku.

Korišćenje sajta Trista.rs za izradu Instagram fotografija:

Trista.rs ima različite Instagram opcije za štampanje.

Olakšali smo štampanje Instagram fotografija, ostavljajući vam fotografiju vrhunskog izgleda. Samo treba da povežete svoj Instagram nalog kao opciju za učitavanje fotografija i izaberete one koje želite da odštampate. To je tako jednostavno.

Trista.rs je specijalizovan za štampanje fotografija na Instagramu, a ako imate bilo kakvih pitanja ili vam je potrebno više informacija, pošaljite nam poruku na trista.rsfotolab@gmail.com ili nam se pridružite na Instagramu.
 

Ostavite komentar

Samo ulogovani korisnici mogu ostavljati komentare. Molimo Vas da se ulogujete.

Prvi put na Trista.rs?

Mi se bavimo pretvaranjem Instagram i drugih fotografija u vrhunske foto proizvode.
I zaista uživamo u tome.


» pogledajte sve proizvode

Volimo da se družimo :)

Često objavljujemo popuste i nagradne igre koje sigurno ne biste želeli da propustite.
Zato nas zapratite:


Instagram
Facebook
Twitter

Aktuelni popusti

Na našem sajtu svake nedelje imamo određene proizvode na popustu.

» proizvodi na popustu

Statistika

Do sada smo napravili preko 28.980 magneta za frižider, uramili smo preko 75.900 instagram fotografija, potrošili smo preko 25.550 metara canvas platna, izradili smo preko 550.000 fotografija.
I nastavljamo dalje :-)


» pogledajte utiske kupaca