Vaša rezolucija ekrana nije dovoljno velika da se prikaže ovaj sajt.

Vrhunski poklon - Instagram fotografije u Polaroid formatu :)

  • Vrhunski poklon - Instagram fotografije u Polaroid formatu :)

    • Trista.rs   05.01.2021.


„Muškarac sanja o kompletnoj ženi. Žena sanja o kompletnom muškarcu. Ali ne shvataju da ih je Bog stvorio da jedno drugo učine kompletnim.” - Fjodor Dostojevski

Mnogo je izreka o ljubavi koje opisuju tu jedinstvenu pojavu osećaja, stanja i želje za pripadanjem drugoj osobi. Ljubav je velika, dobronamerna i srećna, ali kada se radi o poklonima za voljene osobe, često imamo bojazan da nećemo izabrati dovoljno dobar poklon za našu lepšu/jaču polovinu.

Svi smo svesni da poklon zaista nije jednostavno izabrati, naročito ako tražimo šta ćemo pokloniti voljenoj osobi. Ovde zaista važi ona parola da niie bitna vrednost poklona, već njegova namena i originalnost, ali naravno i poznavanje želja voljene osobe.

Darovanje je samo po sebi veoma važno, ali nekada se dogodi da jednostavno pogrešite u odabiru poklona. Poklon za voljenu osobu može da bude i neka sitnica. Uvek je bitno poznavati želje onoga koji prima poklon.

Uspomene - vrhunski poklon!

Do sada ste sigurno vašoj voljenoj osobi poklonili sve moguće što postoji na našem tržištu. A da li ste voljenoj osobi nekada poklonili vaše uspomene?  Da, kod nas je to moguće. Mi pretvaramo vaše uspomene u vrhunske foto proizvode koji predstavljaju idealan poklon za vašu voljenu osobu.
 

Ostavite komentar

Samo ulogovani korisnici mogu ostavljati komentare. Molimo Vas da se ulogujete.

Prvi put na Trista.rs?

Mi se bavimo pretvaranjem Instagram i drugih fotografija u vrhunske foto proizvode.
I zaista uživamo u tome.


» pogledajte sve proizvode

Volimo da se družimo :)

Često objavljujemo popuste i nagradne igre koje sigurno ne biste želeli da propustite.
Zato nas zapratite:


Instagram
Facebook
Twitter

Aktuelni popusti

Na našem sajtu svake nedelje imamo određene proizvode na popustu.

» proizvodi na popustu

Statistika

Do sada smo napravili preko 28.980 magneta za frižider, uramili smo preko 75.900 instagram fotografija, potrošili smo preko 25.550 metara canvas platna, izradili smo preko 550.000 fotografija.
I nastavljamo dalje :-)


» pogledajte utiske kupaca