Vaša rezolucija ekrana nije dovoljno velika da se prikaže ovaj sajt.

Arsenov ambalaža

  • Arsenov ambalaža


Ambalaža Arsenov je osnovana pre više od dve i po decenije. Mi smo vodeća firma u oblasti izrade alata za ambalaže, kao i izrade kartonske ambalaže od raznih vrsta papira i materijala, sa sedištem u Novom Sadu.

Proizvodimo sve vrste papirne i kartonske ambalaže, neograničenog broja, dimenzija i oblika. Materijali koje koristimo prilikom izrade ambalaže u zavisnosti od vrste ambalaže su papiri, valovita lepenka, tripleks, kao i široka lepeza specijalnih dekorativnih papira.

Pored izrade ambalaže posedujemo i proizvodnju alata za ambalažu, izradom kontra ploča za bigovanje u pertineksu, 3D klišea, kaširanjem, štancovanjem. U pripremi je proizvodnja ploča za Brajevu azbuku.

Osim alata za ambalažu, našom tehnologijom i ulaganjem u opremu, nudimo izradu unikatnih ambalaža i malih količina ambalaže, kao i izradu probnih uzoraka.

Možete izabrati onu uslugu koja odgovara vašim potrebama biznisa i prodaje. Od samog projektovanja ambalaža i unikatnog uzorka, izrađivanje alata za ambalažu, štampanje ambalaže u digitalnoj ili ofset štampi, štancovanje, kaširanje, serijsku proizvodnju, kao i vrlo male količine željene ambalaže i još mnogo toga, a sve u cilju dobijanja idealne ambalaže koja će zadovoljiti vaše standarde.

 
...
...
...
...
...
...
...
...
 

Ostavite komentar

Samo ulogovani korisnici mogu ostavljati komentare. Molimo Vas da se ulogujete.

PREMIUM

1. Pozicioniranje na vrhu stranice
2. Website linkovi i linkovi ka društvenim mrežama
3. Blog post sa 12 fotografija

» kontaktirajte nas

TOP

1. Pozicioniranje na prvoj stranici
2. Website linkovi i linkovi ka društvenim mrežama
3. Blog post sa 8 fotografija

» kontaktirajte nas