Vaša rezolucija ekrana nije dovoljno velika da se prikaže ovaj sajt.

Uslovi korišćenja

Pogledajte uslove korišćenja servisa

Uslovi korišćenja servisa trista.rs

Pravila korišćenja servisa

Korišćenjem bilo kog dela trista.rs servisa i svih njegovih delova (u nastavku samo trista.rs), automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.
Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem trista.rs servisa, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.
Ni jedan deo trista.rs servisa ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

Servis
Pristup trista.rs servisu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

Autorska prava
Servis trista.rs polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta smatra se kršenjem autorskih prava trista.rs servisa i podložno je tužbi.
Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta bez dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.
Ukoliko smatrate da je trista.rs povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Linkovi na spoljne stranice
Servis trista.rs sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog sajta.
Servis trista.rs linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan sajta.

Privatnost
Servis trista.rs štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.
Servis trista.rs se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja sajta, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani.
Servis trista.rs može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja sajta (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu) ili podatke unete u postupku registracije/logovanja. Ove podatke trista.rs koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao servis i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio publici koja ga posećuje. Na osnovu tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom.
Servis trista.rs obavezuje se da prikupljene privatne podatke, poput e-mail adrese, imena i prezimena, adrese, kontakt podataka, neće prodavati, niti distribuirati.
Servis trista.rs se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika servisa, osim u slučaju teškog kršenja pravila trista.rs servisa ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Modifikovanje i promene pravila
Servis trista.rs zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama trista.rs može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu.
Korišćenjem bilo kog sadržaja na trista.rs portalu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.